Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Godspeed you black emperor live gagarin 18-12-2010





Είναι ίσως η μοναδική φορά που γράφω γιά τους GYBE γιατί είναι από τις μπάντες που κρατάς για την πάρτυ σου,για όλες αυτές τις στιγμές που απλά θες να δείς τα σκάτα σου στον καθρέφτη της ψυχής σου.Αλλα αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Θέλω απλά να σας πώ για αυτό που βίωσα το σαββάτο στο gagarin.
Η καλύτερη live μπαντά στο είδος της, τής γενιάς μου,οι pink floyd της ποστ ροκ κοινότητας είπα από μέσα μου καθώς παρακολουθούσα με ευλάβεια και με υπερηφάνια τους GYBE,νιώθω πάρα πολύ τυχερός που τούς είδα για δεύτερη φορά μετά απο 8 χρόνια.
Κρεσέντα θορύβου και μελωδιών σκέπασαν τον χώρο,ενα καρναβάλι απο καταραμενές ψυχές και καρδιές πάνω στήν σκηνή,σε ενάν ιδανικό κόσμο το κοινό θα χόρευε και ολοι μεταξύ τους θα κάνανε ενα τεράστιο όργιο υπο την ιεροτελεστική μουσική τους.
Ο ήχος ήτανε πολύ δυνατός και χαοτικός όπως έπρεπε,το βιολί σου γκρέμιζε την ψυχή σε κάθε νότα,τα video από πισώ ήταν και θα είναι οι καθρέφτες της ψυχής του συγκροτήματος,τα πιστεύω τους και το είναι τους.Ενιώσα κάτι μέσα μου να σπάει που τούς ξαναείδα επι σκηνής,δεν ήθελα να σταματήσουνε ποτέ,ήτανε απο τα πιο ωραία live της ζωής μου.Σας ευχαριστώ GYBE και στο επανιδείν σε εναν πιό όμορφο και ιδανικό κοσμο όπως τον φανταζεστέ και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

RITUAL OF 1000 HIDDEN SUNS