Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Gliss-Out The Door



Εκεί που ξυπνάς ένα πρωί και είναι ήδη γαμημένη η μέρα σου,(το καταλαβαίνεις απο τα σφιξίματα στο στομάχι και από τα επαναλαμβανόμενα όνειρα του να βλέπεις την πρώην σου γκόμενα),ξαφνικά λες,αw τσεκάρω αυτή την μπάντα που κάποτε μου είχε πάρει το μυαλό.
Ναι για τους Gliss μιλάω,αυτή την μπάντα πού είχε βγάλει ένα άλμπουμ που ήταν στα top 10 records γιά να γαμάς μεθυσμένος.
Το λοιπόν  να γαμήσω και το hype και κάθε μαλάκα που γράφει για μουσική(συμπεριλαμβανομένου και μένα),να γαμήσω κάθε φορά που αισθάνθηκα μόνος επειδή έμπλεξα σε μία σχέση που ο εγωισμός μετατρεπόταν σε δάκρυα,να γαμήσω κάθε φορά που έκλαιγα για μιά πουτάνα καρδιά.
Ολα τα παραπάνω τα έπαθα όταν άκουσα το Out the Door,ένα από τα καινούρια τραγούδια των Gliss.
Eυχαριστώ όλες τις μπάντες που μου γάμησαν την ψυχή όταν βγάζαν τέτοια τραγούδια,το βραβείο του σου γαμαώ την ψυχή για τον μήνα οκτώβρη πάει σε αυτούς.
Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να θυμάσαι τα σκατά που πνιγόσουν και πνίγεσαι εννίοτε,γιατί έτσι καταλαβαίνεις και όλες τις μαλακίες που έχεις κάνει,νιώθεις οτί τα σκατά παίρνουνε ένα χρώμα ροζουλί και μετατρέπονται σε ζελεδάκια,ναι τόσο γλυκά καταλήγουν μερικά πράματα στο τέλος.
Θέλω να αφιερώσω αυτό το κείμενο στον Raggedy Man γιατί ξέρω πως κατά βάθος είναι ευαίσθητος τύπος και πώς έχει καια τα αρχίδια να το παραδεχτεί.
Γιά όλους εμάς λοιπόν που αγαπήσαμε παράφορα ένα κορίτσι βούρ στο καινούριο τραγούδι των Gliss.
Για να γαμηθεί η ψυχή όπως πρέπει και μετά να αγαλιάσει,να ηρεμήσει υπό την θέα των βυζιών της όποιας γκόμενας πηδάμε τώρα,όχι το να πάς με άλλη δεν είναι η λύση,αλλά το rock n roll δεν αλλάζει έτσι εύκολα.
Την αγάπη μου.


"Out The Door" demo by gliss official

3 σχόλια:

  1. Χα! Στείλε το κείμενο σε όλους αυτούς που με χαρακτηρίζουν με περισσή ευγένεια "αρχίδι". Είναι και αρκετοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Σπύρο, σου το πα κι από κοντά. Απλά στα τελευταία σου ποστς βρίσκω αυτό που με είχε εντυπωσιάσει κι όταν εντόπισα τούτο το μπλογκάκι. Αυτό το αγνό γαμώτηνπουτάναμουγαμώ και το τριπάρισμασεχρώματακαιβυζιά. Αυτό.
    Ξανά την Τετάρτη στον poplie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

RITUAL OF 1000 HIDDEN SUNS